1 Middel'brand' Wilhelminastraat Bodegraven (2)Bodegraven, 14 maart 2014

Aan het einde van de vrijdagavond werden de hulpdiensten naar Bodegraven gestuurd voor een brand in een slachterij / slagerij aan de Wilhelminastraat. Al snel werd opgeschaald naar middelbrand omdat ter plaatse het pand vol met rook stond.


Na het openen van een deur duurde het niet lang voordat flinke rookwolken de straat in trokken. Toch bleek er iets vreemd, de rook had niet de lucht van brand. Na een binneninzet van de brandweer kon al snel worden geconstateerd dat van brand helemaal geen sprake was. Een elektrische glycerineketel had droog staan koken waarna de rook ontstond. Toen bleek dat er geen sprake was van brand, kon de brandweer het pand ventileren en inpakken. Of de slagerij nog schade heeft overgehouden aan deze ‘brand’ is nog onbekend.

Foto’s: Rens de Haan, Pieter Louw & Stefan Vermin

Middelbrand Bodegraven (1) Middelbrand Bodegraven (2) Middelbrand Bodegraven (3) Middelbrand Bodegraven (4) Middelbrand Bodegraven (5) Middelbrand Bodegraven (6) Middelbrand Bodegraven (7) Middelbrand Bodegraven (8) Middelbrand Bodegraven (9) Middelbrand Bodegraven (10) Middelbrand Bodegraven (11) Middelbrand Bodegraven (12) Middelbrand Bodegraven (13) Middelbrand Bodegraven (14) Middelbrand Bodegraven (15)1 Middel'brand' Wilhelminastraat Bodegraven (1) 1 Middel'brand' Wilhelminastraat Bodegraven (3) 1 Middel'brand' Wilhelminastraat Bodegraven (4) 1 Middel'brand' Wilhelminastraat Bodegraven (5) 1 Middel'brand' Wilhelminastraat Bodegraven (6) 1 Middel'brand' Wilhelminastraat Bodegraven (7) 1 Middel'brand' Wilhelminastraat Bodegraven (8) 1 Middel'brand' Wilhelminastraat Bodegraven (9) 1 Middel'brand' Wilhelminastraat Bodegraven (10) 1 Middel'brand' Wilhelminastraat Bodegraven (11) 1 Middel'brand' Wilhelminastraat Bodegraven (12) 1 Middel'brand' Wilhelminastraat Bodegraven (13) 1 Middel'brand' Wilhelminastraat Bodegraven (14) 1 Middel'brand' Wilhelminastraat Bodegraven (15) 1 Middel'brand' Wilhelminastraat Bodegraven (16) 1 Middel'brand' Wilhelminastraat Bodegraven (17) 1 Middel'brand' Wilhelminastraat Bodegraven (18)

Cookievoorkeuren wijzigen