Lisse, 15 maart 2014

Op de rotonde van de Westelijke Randweg – N208 in Lisse zijn vanavond 2 personen gewond geraakt. Een motorrijder rijdend vanuit Lisse reed de rotonde op, een auto die vanuit de richting van Hillegom kwam zag mogelijk de motorrijder over het hoofd waardoor de motorrijder geschept werd. Voor dit ongeval rukte 2 ambulances en meerdere politie eenheden uit.

De motorrijder had ook nog een bijrijder. Deze raakte ook gewond. Minimaal een persoon van de motor raakte gewond en moest worden afgevoerd naar een ziekenhuis. De politie heeft de VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) laten komen om het ongeval te laten onderzoeken. De rotonde was deels afgesloten tijdens dit ongeval. Beide voertuigen worden geborgen.

Foto’s: Menno Plug & Eugene Wittenberg 

 

 

 

 

 

 

 

Lis 15 m 14 114

Lis 15 m 14 009

Cookievoorkeuren wijzigen