1 Heimachine omgevallen Stolwijk (2)Stolwijk, 14 maart 2014

Deze middag kwam er een melding van een omgevallen heimachine aan de Tentweg in Stolwijk. Ter plaatse bleek de machine net te zijn gearriveerd waarna de rupsbanden in een kuil terecht kwamen en de machine kantelde.

De machinist zat aan de goede kant en raakte niet gewond, hij kon zelf uit de cabine stappen en kwam met de schrik vrij. Omstreeks half zeven in de avond, arriveerde er twee grote telekranen. De kranen werden opgesteld en omstreeks negen uur kon met beginnen met de berging. De berging nam in ieder geval de hele avond in beslag maar ging uiteindelijk zonder slag of stoot.

De schade aan de heimachine is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

1 Heimachine omgevallen Stolwijk (1) 1 Heimachine omgevallen Stolwijk (3) 1 Heimachine omgevallen Stolwijk (4) 1 Heimachine omgevallen Stolwijk (5) 1 Heimachine omgevallen Stolwijk (6) 1 Heimachine omgevallen Stolwijk (7) 1 Heimachine omgevallen Stolwijk (8) 1 Heimachine omgevallen Stolwijk (9) 1 Heimachine omgevallen Stolwijk (10) 1 Heimachine omgevallen Stolwijk (11) 1 Heimachine omgevallen Stolwijk (12) 1 Heimachine omgevallen Stolwijk (13)

Cookievoorkeuren wijzigen