Voertuig te water Ter Aar (14)Ter Aar, 14 maart 2014

De hulpdiensten werden deze morgen vroeg naar de Oostkanaalweg – N460 in Ter Aar gestuurd voor een voertuig te water. Ter plaatse bleek het voertuig geheel onder water te liggen maar was de bestuurder zelf al uit het voertuig gekomen.

Het slachtoffer is met onderkoelingsverschijnselen afgevoerd naar het ziekenhuis. Door de hulpdiensten is besloten om de berger een paar uur uit te stellen waarna om omstreeks half 11 de berging alsnog gedaan werd. Meerdere bergingsvoertuigen kwamen ter plaatse en ook de duikers van de brandweer waren aanwezig om te assisteren.

Eenmaal het voertuig op de kant, kon deze al snel worden afgevoerd.

Foto’s: Toon van der Poel, Josh Walet & Patrick

Voertuig te water Ter Aar (1) Voertuig te water Ter Aar (2) Voertuig te water Ter Aar (3) Voertuig te water Ter Aar (4) Voertuig te water Ter Aar (5) Voertuig te water Ter Aar (6) Voertuig te water Ter Aar (7) Voertuig te water Ter Aar (8) Voertuig te water Ter Aar (9) Voertuig te water Ter Aar (10) Voertuig te water Ter Aar (11) Voertuig te water Ter Aar (12) Voertuig te water Ter Aar (13) Voertuig te water Ter Aar (15) Voertuig te water Ter Aar (16)

Cookievoorkeuren wijzigen