Vrachtwagen verzakt (5)Moordrecht, 13 maart 2014

De politie kreeg deze morgen een melding van een vrachtwagen die een stuurfoutje had gemaakt op de Westbaan in Moordrecht. Ter plaatse bleek de vrachtwagen een te krappe bocht te hebben genomen waarna de trailer gedeeltelijk boven de sloot kwam te hangen.

Er raakte niemand gewond bij het ongeval dus een alleen een berger bleek voldoende. Het bergingsbedrijf heeft de trailer weer op de kant weten te krijgen waarna iedereen weer retour kon. De vrachtwagen kon zelf weer verder rijden.

Foto’s: Patrick

Vrachtwagen verzakt (1) Vrachtwagen verzakt (3) Vrachtwagen verzakt (4)  Vrachtwagen verzakt (6) Vrachtwagen verzakt (7) Vrachtwagen verzakt (8) Vrachtwagen verzakt (9) Vrachtwagen verzakt (10) Vrachtwagen verzakt (11) Vrachtwagen verzakt (12) Vrachtwagen verzakt (13)

Cookievoorkeuren wijzigen