1 Ongeval A. van 't Hartweg NAY (5)Nieuwerkerk aan den IJssel, 11 maart 2014

De hulpdiensten werden deze avond naar de A. van ’t Hartweg in Nieuwerkerk aan den IJssel gestuurd voor een ongeval. Ter plaatse bleken een vrachtwagen en een scooter op elkaar te zijn gebotst.

De ambulancedienst heeft zich ontfermd over het slachtoffer, de scooterrijder en uiteindelijk afgevoerd naar het ziekenhuis. De VOA kwam ter plaatse voor technisch onderzoek. Gedurende anderhalf uur is de A. van ’t Hartweg afgesloten geweest. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

1 Ongeval A. van 't Hartweg NAY (1) 1 Ongeval A. van 't Hartweg NAY (2) 1 Ongeval A. van 't Hartweg NAY (3) 1 Ongeval A. van 't Hartweg NAY (4) 1 Ongeval A. van 't Hartweg NAY (6) 1 Ongeval A. van 't Hartweg NAY (7) 1 Ongeval A. van 't Hartweg NAY (8)

Cookievoorkeuren wijzigen