Innval Leeuwerikstraat Alphen aan den Rijn (2)Alphen aan den Rijn, 11 maart 2014

De politie heeft deze morgen omstreeks half tien een inval gedaan in een woning aan de Leeuwerikstraat in Alphen aan den Rijn. De inval was naar aanleiding van een mogelijk hennepkwekerij. Eenmaal binnen werd er inderdaad een hennepkwekerij aangetroffen.

De politie heeft de planten en overige goeden in beslag genomen. Deze zullen worden vernietigd. Of er al aanhoudingen zijn gedaan is nog onbekend.

Foto’s: Daan de Vries

Innval Leeuwerikstraat Alphen aan den Rijn (1) Innval Leeuwerikstraat Alphen aan den Rijn (3) Innval Leeuwerikstraat Alphen aan den Rijn (4) Innval Leeuwerikstraat Alphen aan den Rijn (5) Innval Leeuwerikstraat Alphen aan den Rijn (6) Innval Leeuwerikstraat Alphen aan den Rijn (7) Innval Leeuwerikstraat Alphen aan den Rijn (8) Innval Leeuwerikstraat Alphen aan den Rijn (9) Innval Leeuwerikstraat Alphen aan den Rijn (10) Innval Leeuwerikstraat Alphen aan den Rijn (11)

Cookievoorkeuren wijzigen