1 Koningin Wilhelminaweg Gouda (2)Gouda, 11 maart 2014

De hulpdiensten werden deze middag naar de Koningin Wilhelminaweg gestuurd voor een ongeval tussen twee personenauto’s Ter plaatse bleek ter hoogte van de Aernout Drostkade een personenauto te zijn gestopt voor het zebrapad waarna een nietsvermoedende automobilist er achter op botste.


De bestuurder van de voorste auto is onderzocht in de ambulance maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft ten tijde van het ongeval het verkeer geregeld, verklaringen opgenomen en de straat aangeveegd. Hoe beide voertuigen verder gaan is onbekend, mogelijk per berger.

Foto’s: Rens de Haan

1 Koningin Wilhelminaweg Gouda (1) 1 Koningin Wilhelminaweg Gouda (3) 1 Koningin Wilhelminaweg Gouda (4) 1 Koningin Wilhelminaweg Gouda (5) 1 Koningin Wilhelminaweg Gouda (6) 1 Koningin Wilhelminaweg Gouda (7) 1 Koningin Wilhelminaweg Gouda (8)

Cookievoorkeuren wijzigen