1 Ongeval Nieuwe Gouwe Oost Zijde Gouda (1)

Gouda, 11 maart 2014

De hulpdiensten werden deze middag gealarmeerd voor een ongeval aan de Nieuwe Gouwe Oost Zijde in Gouda. Ter plaatse bleek bij de wasstraat aldaar een ongeval te zijn gebeurd tussen twee personenauto’s. Een auto welke uit de wasstraat kwam rijden, botste door nog onbekende oorzaak op een auto die bij het stofzuigapparaat stond.


De bestuurder van de voorste auto was op dat moment bij zijn auto bezig en werd hierdoor geraakt, de ambulance kwam voor hem. De bestuurster van het achterste voertuig raakte niet gewond. Naast de schade aan beide voertuigen werd ook een blok geraakt waar je je matten op af kan kloppen, deze werd tegen de ruit van de wasstraat aan gedrukt waarna die op zijn beurt weer barstte.

Uiteindelijk hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Rens de Haan 1 Ongeval Nieuwe Gouwe Oost Zijde Gouda (2) 1 Ongeval Nieuwe Gouwe Oost Zijde Gouda (3) 1 Ongeval Nieuwe Gouwe Oost Zijde Gouda (4) 1 Ongeval Nieuwe Gouwe Oost Zijde Gouda (5) 1 Ongeval Nieuwe Gouwe Oost Zijde Gouda (6) 1 Ongeval Nieuwe Gouwe Oost Zijde Gouda (7)

Cookievoorkeuren wijzigen