Heuvellaan GDA (4)Gouda, 9 maart 2014

Vanavond tegen half elf werd een ambulance met spoed opgeroepen voor een incident in een woning aan de Heuvellaan in Gouda. Al snel hierna werd ook de brandweer gealarmeerd voor een brandgerucht.

Ter plaatse bleek het grootste deel van een flat zonder stroom te zitten. Dit kwam omdat bij de woning waarvoor de hulpdiensten gealarmeerd werden  iets in de meterkast was ontploft. Een vrouw stond op het moment van de ontploffing bij de meterkast en raakte gewond. Zij is door de ambulancedienst behandeld. Het is niet bekend of het slachtoffer ook is vervoerd naar het ziekenhuis. Er bleek gelukkig geen brand bij de ontploffing te zijn ontstaan waarna het werk van de brandweer er al snel op zat.

Volgens getuigen was er in de woning ruzie ontstaan waarbij de woedde werd geuit op/bij de meterkast waarna er iets in de meterkast ontplofte en de vrouw gewond raakte. Dit is echter (nog) niet bevestigd.

Joulz is ter plaatse gekomen om de stroomstoring te verhelpen. De politie zal dit incident verder afhandelen.

Foto’s: Marco van Bemmel & Rob de Jong

Heuvellaan GDA (1)Heuvellaan GDA (1) Heuvellaan GDA (2) Heuvellaan GDA (3) Heuvellaan GDA (5)Heuvellaan GDA (2) Heuvellaan GDA (3)

Cookievoorkeuren wijzigen