Ommeslag GDA (1)Gouda, 9 / 10 maart 2014

Op zondagavond werd er een fietser aangetroffen die was gevallen bij de bussluis op de Ommeslag in Gouda. Een blinde man met zijn geleidehond maakten een wandeling toen ze de man aantroffen. Politie en ambulance spoedden zich ter plaatse. Men heeft nog geprobeerd om de fietser te reanimeren, maar dit heeft niet meer mogen baten.

De politie is hierop een onderzoek gestart om de toedracht van het noodlottige ongeval te onderzoeken. De brandweer werd gevraagd om de zogenoemde incitent op te zetten, maar dit is uiteindelijk niet gebeurd. De VOA is ter plaatse gekomen om het onderzoek te verrichten.

Nadat dat gebeurd was, heeft een begrafenisondernemer het lichaam geborgen, de politie heeft zich ontfermd over de fiets. De brandweer werd later nog een keer naar de locatie gestuurd om het wegdek te reinigen. Voor 112HM is het (vooralsnog) onbekend hoe de fietser hier ten val is gekomen, maar het lijkt er op dat de man zelf de bussluis is in gefietst.

Foto’s: Rob de Jong, Rens de Haan

Ommeslag GDA (2) Ommeslag GDA (3) Ommeslag GDA (4) Ommeslag GDA (5) Ommeslag GDA (6) Ommeslag GDA (7)Ommeslag GDA (8) Ongeval Ommeslag GDA (3) Ongeval Ommeslag GDA (4) Ongeval Ommeslag GDA (5) Ongeval Ommeslag GDA (6) Ongeval Ommeslag GDA (7) Ongeval Ommeslag GDA (8) Ongeval Ommeslag GDA (9)Ongeval Ommeslag GDA (10)Ongeval Ommeslag GDA (11) Ongeval Ommeslag GDA (12) Ongeval Ommeslag GDA (13) Ongeval Ommeslag GDA (14)

Cookievoorkeuren wijzigen