Noordwijk, 9 maart 2014

Een middagje op het strand liep voor een jongen en zijn familie heel anders dan gepland. De jongen reed naar beneden om de Grent op te rijden, maar kwam aan het einde van de heuvel hard ten val. Mensen belden de hulpdiensten voor de jongen omdat hij ernstig gewond was geraakt bij de val, de hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

De jongen is door toegesnelde omstanders en zijn familie behandeld totdat de ambulance arriveerde. Deze heeft de jongen een nek kraag omgedaan en geplankt. Vervolgens werd de jongen op de brancard gelegd om met spoed naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De politie heeft voor de ambulance het verkeer stil gelegd. Mogelijk heeft de jongen tijdens zijn val schade gemaakt aan een van de voertuigen die geparkeerd stonden. De strandtrip zou worden uitgesteld naar een andere dag.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen