Ongeval Engelendaal Leiderdorp (11)Leiderdorp, 8 maart 2014

Zaterdagmorgen werden diverse hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op het kruispunt Engelendaal met de Heinsiuslaan in Leiderdorp. Hier waren 2 personenauto’s door nog onbekende oorzaak in botsing met elkaar gekomen waarna 1 auto op de kop is beland.

In totaal waren er 3 gewonden. Deze zijn door de ambulancebroeders gestabiliseerd op een wervelplank waarna ze met onbekend letsel, met spoed zijn vervoerd naar het ziekenhuis. De Verkeers  Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Ongeval Engelendaal Leiderdorp (1) Ongeval Engelendaal Leiderdorp (2) Ongeval Engelendaal Leiderdorp (3) Ongeval Engelendaal Leiderdorp (4) Ongeval Engelendaal Leiderdorp (5) Ongeval Engelendaal Leiderdorp (6) Ongeval Engelendaal Leiderdorp (7) Ongeval Engelendaal Leiderdorp (8) Ongeval Engelendaal Leiderdorp (9) Ongeval Engelendaal Leiderdorp (10)  Ongeval Engelendaal Leiderdorp (12) Ongeval Engelendaal Leiderdorp (13) Ongeval Engelendaal Leiderdorp (14)

Cookievoorkeuren wijzigen