Ongeval Burg. van Reenensingel GDA (4)

Gouda, 8 maart 2014

De hulpdiensten werden omstreeks kwart voor één vrijdag op zaterdagnacht gealarmeerd voor een ongeval op de Burgemeester van Reenensingel in Gouda. Ter plaatse bleek een automobiliste door nog onbekende oorzaak tegen een boom aan te zijn gereden.

De ambulancedienst heeft de vrouw gecontroleerd in de ambulance maar deze hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer heeft onder andere de auto op brandveiligheid nagekeken en de straat aangeveegd. Een berger heeft het voertuig uiteindelijk afgesleept.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Burg. van Reenensingel GDA (1) Ongeval Burg. van Reenensingel GDA (2) Ongeval Burg. van Reenensingel GDA (3) Ongeval Burg. van Reenensingel GDA (5) Ongeval Burg. van Reenensingel GDA (6) Ongeval Burg. van Reenensingel GDA (7) Ongeval Burg. van Reenensingel GDA (8) Ongeval Burg. van Reenensingel GDA (9)

Cookievoorkeuren wijzigen