Buitenbrand Pr. Julianastraat Gouda (3)Gouda, 7 maart 2014

De Goudse brandweer werd op vrijdagavond gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Prinses Julianastraat. Het bleek om een bank te gaan die in een poort was gezet.

Met een straal hoge druk waren de vlammen snel gedoofd. De muur van een naastgelegen woning werd nog nat gespoten en de daarbij horende tuin is ook gecontroleerd. Kort daarna kon de brandweer terug naar de kazerne.

Foto’s: Rob de Jong & Rens de Haan

Buitenbrand Pr. Julianastraat Gouda (1) Buitenbrand Pr. Julianastraat Gouda (2) Buitenbrand Pr. Julianastraat Gouda (4) Buitenbrand Pr. Julianastraat Gouda (5) Buitenbrand Pr. Julianastraat Gouda (6) Buitenbrand Pr. Julianastraat Gouda (7) Buitenbrand Pr. Julianastraat Gouda (8)Pr Julianastraat GDA (2) Pr Julianastraat GDA (3) Pr Julianastraat GDA (4)Pr Julianastraat GDA (1)

Cookievoorkeuren wijzigen