Lifeliner inzet Waddinxveen (19)Waddinxveen, 6 maart 2014

De hulpdiensten werden deze middag naar de Henegouwerweg – N207 in Waddinxveen gestuurd voor een onwelwording. Het ongeval had zich binnen in een pand afgespeeld en onder andere de traumahelikopter werd opgeroepen.

Om alles zo spoedig mogelijk te laten verlopen is er voor gekozen om de patiënt alvast mee te nemen en samen met de traumahelikopter af te spreken op een centrale plaats, de zogenoemde rendez-vous. De centrale plaats werd de carpoolplaats langs de N207 – Henegouwerweg / Goudse Poort – N459 waarna de artsen van het MMT instapten in de ambulance waarna de patiënt werd afgevoerd naar het ziekenhuis. De traumahelikopter is eveneens naar het ziekenhuis gevlogen om het personeel weer op te halen. Wat er zich precies heeft afgespeeld binnen het bedrijf is onbekend.

Mobiele foto’s: Rens de Haan

Lifeliner inzet Waddinxveen (1) Lifeliner inzet Waddinxveen (2) Lifeliner inzet Waddinxveen (3) Lifeliner inzet Waddinxveen (4) Lifeliner inzet Waddinxveen (5) Lifeliner inzet Waddinxveen (6) Lifeliner inzet Waddinxveen (7) Lifeliner inzet Waddinxveen (8) Lifeliner inzet Waddinxveen (9) Lifeliner inzet Waddinxveen (10) Lifeliner inzet Waddinxveen (11) Lifeliner inzet Waddinxveen (12) Lifeliner inzet Waddinxveen (13) Lifeliner inzet Waddinxveen (14) Lifeliner inzet Waddinxveen (15) Lifeliner inzet Waddinxveen (16) Lifeliner inzet Waddinxveen (17) Lifeliner inzet Waddinxveen (18)

Cookievoorkeuren wijzigen