Ongeval MDT (9)

Moordrecht, 6 maart 2014

Vanmiddag om 14:00 werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Vierde Tochtweg in Moordrecht. In de bocht waar de Vierde Tochtweg kruist met de Oude Spoorbaan kwam de motorrijder, die vanaf de Vierde Tochtweg kwam, in botsing met een personenauto die vanaf de Oude Spoorbaan kwam. De automobilist reed vervolgens door.

De motorrijder raakte de macht over het stuur kwijt, kwam ten val, en kwam ternauwernood net voor een sloot tot stilstand. Het slachtoffer is in de ambulance onderzocht en overgebracht naar het ziekenhuis maar op het eerste gezicht leken de verwondingen mee te vallen. Ondertussen keek de politie uit naar de doorgereden auto waar eigenlijk niet meer over bekend was dan dat het een personenauto betrof met linksvoor schade. Op een parkeerterrein van een school in Gouda werd later een auto aangetroffen die mogelijk bij de aanrijding betrokken was maar bij ons is niet bekend of na onderzoek van de politie deze auto ook daadwerkelijk de betrokken auto bleek. Op de ongevalslocatie zelf heeft de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie ook uitgebreid (sporen)onderzoek gedaan. Om 16:00 werd de Vierde Tochtweg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval MDT (1) Ongeval MDT (2) Ongeval MDT (3) Ongeval MDT (4) Ongeval MDT (5) Ongeval MDT (6) Ongeval MDT (7) Ongeval MDT (8) Ongeval MDT (10) Ongeval MDT (11) Ongeval MDT (12) Ongeval MDT (13) Ongeval MDT (14)

Cookievoorkeuren wijzigen