Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (1)Bodegraven, 5 maart 2014

De brandweer van Bodegraven en Alphen aan den Rijn werd vanavond gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Van Tolstraat in Bodegraven. Nog geen minuut later werd er door de meldkamer op basis van de meldingen al opgeschaald naar middelbrand.

Ter plaatse kwam er behoorlijk wat vuur uit de schoorsteen en bleken om de schoorsteen heen er ook al delen te branden. Snel optreden van de brandweer kon ergere uitbreiding voorkomen maar wel moest een gedeelte van het dak en plafond gesloopt worden. Toen de brandweer het dak kapot sloeg kwamen er vlammen onder vandaan. Ook toen de ramen van de woning werden open gezet kwam er behoorlijk wat rook vrij.

Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend maar mogelijk in de schoorsteen zelf.

Foto’s: Rens de Haan & Pieter Louw

Video: Rens de Haan

Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (2) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (3) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (4) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (5) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (6) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (7) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (8) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (9) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (10) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (11) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (12) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (13) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (14) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (15) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (16) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (17) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (18) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (19) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (20) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (21) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (22) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (23) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (24) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (25) Middelbrand Bodegraven van Tolstraat (26)

Cookievoorkeuren wijzigen