A12 RWK (3)Reeuwijk, 5 maart 2014

De brandweer werd vanmiddag samen met enkele andere diensten gealarmeerd voor een meting aan de A12 bij Reeuwijk. net na de oprit, in de richting van Utrecht lag een vat waarvan niemand wist wat het inhield.

Uiteindelijk is al snel besloten om te wachten op een milieu expert. De milieudienstverleningstechniek is ter plaatse gekomen en heeft door middel van een zogenoemd overmaatvat het gevonden vat afgevoerd. Later zal op een veilige wijze onderzocht worden wat er in het vat zit. De brandweer vermoed dat het om water gaat maar om alles uit te sluiten wordt alles in de grootste voorzichtigheid aangepakt. Mede hierom wordt ook het stukje grond, waar het vat gelegen heeft, afgevoerd.

het verkeer heeft nauwelijks hinder ondervonden. Hoe het vat er terecht is gekomen is nog onbekend.

Foto’s: Marco van Bemmel & Arthur Hayes – Vermeulen Incident Management

A12 RWK (1) A12 RWK (2)

A12 RWK (1) A12 RWK (2) A12 RWK (3) A12 RWK (4)

A12 RWK (4)A12 RWK (metingen) (1) A12 RWK (metingen) (2) A12 RWK (metingen) (3) A12 RWK (metingen) (4) A12 RWK (metingen) (5) A12 RWK (metingen) (6) A12 RWK (metingen) (7) A12 RWK (metingen) (8) A12 RWK (metingen) (9)

Cookievoorkeuren wijzigen