Woubrugge, 4 februari 2014

Op de Oudendijkseweg in Woubrugge is vandaag een vuilniswagen ter water geraakt.De chauffeur kwam iets in de berm terecht en kon de wagen niet meer corrigeren.

De chauffeur raakte niet gewond. Twee takelwagens gaan proberen om op de smalle weg de vuilniswagen te bergen. De Oudendijkseweg word dan geheel afgesloten, dit kan enkelen uren duren. In de sloot werden drijfzijl gelegd om te voorkomen dat eventueel lekkende vloeistof zich door de sloot verspreid.

Foto’s: Toon van der Poel & Rens de Haan

Ongeval vrachtwagen Woubrugge (1) Ongeval vrachtwagen Woubrugge (2) Ongeval vrachtwagen Woubrugge (3) Ongeval vrachtwagen Woubrugge (4) Ongeval vrachtwagen Woubrugge (5)Berging vuilniswagen (1) Berging vuilniswagen (2) Berging vuilniswagen (3) Berging vuilniswagen (4) Berging vuilniswagen (5)

Cookievoorkeuren wijzigen