Middel duikalarm NAY (4) (Kopie)

Nieuwerkerk aan den IJssel, 4 maart 2014

Om 21:15 vanavond werden brandweer, ambulance en politie in grote getale opgeroepen voor een voertuig te water aan de Groenendijk in Nieuwerkerk aan den IJssel. Duikers van twee ter plaatse gekomen duikteams gingen direct het water in en er werd opgeschaald naar ‘middel duikalarm’.

Een voorbijganger zag een fiets langs het water liggen en alarmeerde daarop de hulpdiensten. De hulpverleners hebben een grote wateroppervlakte uitgekamd maar hebben geen slachtoffers gevonden. Na zo’n drie kwartier konden allen hulpdiensten onverrichter zaken weer retour. Hoe de fiets daar terecht is gekomen is onbekend en zal worden onderzocht.

Foto’s: Marco van Bemmel

Middel duikalarm NAY (10) (Kopie) Middel duikalarm NAY (13) (Kopie) Middel duikalarm NAY (19) (Kopie) Middel duikalarm NAY (21) (Kopie) Middel duikalarm NAY (22) (Kopie) Middel duikalarm NAY (25) (Kopie) Middel duikalarm NAY (26) (Kopie) Middel duikalarm NAY (31) (Kopie) Middel duikalarm NAY (32) (Kopie) Middel duikalarm NAY (33) (Kopie) Middel duikalarm NAY (34) (Kopie) Middel duikalarm NAY (36) (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen