Sassenheim, 3 maart 2014

Op een late maandagmiddag word een ambulance samen met politie gestuurd naar een aanrijding tussen 2 voertuigen op de A44 R ter hoogte van hectometerpaaltje 11,5. Een klein kwartier later werd ook de brandweer van Sassenheim opgepiept omdat er iemand bekneld zat in de auto.

De brandweer is bij aankomst direct gaan beginnen met het bevrijden van het slachtoffer. Hierbij zijn 2 deuren gesneuveld. Het slachtoffer is uiteindelijk op de plank gelegd, waarna ze op de brancard kon worden geschoven. De ambulancedienst heeft het slachtoffer overgenomen en in de ambulance gezet. Deze is uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De inmiddels gearriveerde VOA is direct een onderzoek gestart naar de toedracht van dit ongeval. De A44 was voor dit ongeval gedeeltelijk afgesloten, het verkeer kon via de vluchtstrook doorrijden. Doordat de weg gedeeltelijk was afgesloten ontstond er een enorme file. De auto’s zijn na onderzoek geborgen.

Foto’s: Menno Plug & Robert van Voorst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen