GDA (4)

Gouda, 3 maart 2014

Tegen half drie vanmiddag werd brandweer Haastrecht met spoed opgeroepen voor een buitenbrand aan het Willensplein in Gouda bij station Gouda Goverwelle. Ter plaatse moest men flink zoeken maar uiteindelijk bleek het op het spoor bij de Willenskade, een paar honderd meter van het station vandaan, maar voor de brandweer was dit een flink stuk omrijden.

Er bleek, zoals vorig jaar ook al enkele keren gebeurde bij dit station, een wissel in brand te staan. Het treinverkeer werd direct stilgelegd. Prorail had zelf de gaskraan al dichtgedraaid waardoor de brandweer op een controle na niets hoefde te doen. Nadat Prorail de klus had geklaard konden de treinen weer gaan rijden en kon iedereen retour.

Foto’s: Marco van Bemmel & Rob de Jong

GDA (1) GDA (2) GDA (3) GDA (5)Willenskade GDA (1) Willenskade GDA (2)GDA (6) Willenskade GDA (3)  GDA (7)

 

Cookievoorkeuren wijzigen