Ongeval Europalaan NAY (2)Nieuwerkerk aan den IJssel, 2 maart 2014

De hulpdiensten werden vanmiddag naar de Europalaan in Nieuwerkerk aan den IJssel gestuurd voor een eenzijdig ongeval. Ter plaatse hield dit in dat een motorrijder onderuit was gegaan.

Hoewel de bestuurder van de motor alweer overeind stond, is hij toch door de ambulancedienst op de wervelplank gelegd en afgevoerd naar het ziekenhuis. De motor en en kleding van de bestuurder liepen wel schade op door het ongeval.

Drukte:

Zo was het vandaag in de regio weer druk met meldingen. In Nieuwerkerk kwamen eerder al meldingen van een brandgerucht aan De Els en een lifeliner inzet ter assistentie bij een reanimatie aan de Saksenrade. In Oudekerk aan den IJssel raakte een dier te water, in Moordrecht botste twee auto’s op elkaar op de Middelweg, in Aarlanderveen vond een ongeval plaats op de Oostkanaalweg – N207 en in Valkenburg sloeg een kano om waarna de hulpdiensten op schaalde naar middel duikalarm. In Leiden zaten de hulpdiensten ook niet stil, een brandgerucht op het Arubapad en een ongeval op de Hoge Rijndijk waren hier onder andere de bezigheden. In Voorhout rukte de brandweer uit voor een schoorsteenbrand en in Roelofarendsveen werden de hulpdiensten vanavond nog naar de Leliestraat gestuurd voor een ongeval.

Al met al een drukke dag voor de hulpdiensten. Toch vielen gelukkig de meeste van bovenstaande incidenten reuze mee. Om deze reden volgen er ook geen items van.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Europalaan NAY (1) Ongeval Europalaan NAY (3) Ongeval Europalaan NAY (4) Ongeval Europalaan NAY (5) Ongeval Europalaan NAY (6) Ongeval Europalaan NAY (7) Ongeval Europalaan NAY (8) Ongeval Europalaan NAY (9)

Cookievoorkeuren wijzigen