Ongeval Stolwijkersluis Gouda (3)Gouda, 28 februari 2014

De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ongeval op het Verbindingsasje – N207 in Gouda. Ter plaatse bleek het niet het Verbindingsasje te zijn maar verkeersplein Stolwijkersluis. Twee auto’s zijn op elkaar gebotst.

Bij het verlaten van de rotonde zou volgens getuigen de voorste auto hebben geremd om iemand over te laten steken. De achterste auto had dit niet in de gaten en botste er achter op. De ambulancedienst heeft iemand gecontroleerd maar uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Stolwijkersluis Gouda (1) Ongeval Stolwijkersluis Gouda (2) Ongeval Stolwijkersluis Gouda (4) Ongeval Stolwijkersluis Gouda (5) Ongeval Stolwijkersluis Gouda (6) Ongeval Stolwijkersluis Gouda (7)

Cookievoorkeuren wijzigen