Leiden, 28 februari 2014

Een ravage op de Lammenschansweg was het gevolg van een aanrijding tussen twee voertuigen, en een paal. Een voertuig raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt, waardoor deze tegen een paal klapte. 5 politie eenheden, een ambulance en een brandweerwagen die toevallig terug kwam van afhijsen patiënt schoten te hulp.

Doordat de brandweer kwam helpen bij het verplaatsen van het slachtoffer, ging het snel. De brandweer heeft de automobilist op de plank gelegd, en vervolgens op de brancard gelegd en naar de ambulance gereden. Hierop kon de brandweer retour. De ambulancedienst heeft het slachtoffer behandeld waarna deze vervolgens met spoed is vervoerd naar een ziekenhuis. De VOA heeft onderzoek naar dit ongeval gedaan. Voor het verkeer dat Leiden uit ging was er een alternatieve route.

Foto’s: Menno Plug & Toon van der Poel

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen