Ongeval Westeinde Moordrecht (6)Moordrecht, 28 februari 2014

De hulpdiensten werden op deze drukke morgen ook gealarmeerd voor een ongeval op het Westeinde in Moordrecht. Op deze locatie zouden twee auto’s hard op elkaar gebotst zijn.

Twee ambulances kwamen ter plaatse. Eén was voor de bestuurder van de achterste auto, en één was voor een bijrijder van der voorste auto. Uiteindelijk is alleen de bestuurder van de achterste auto afgevoerd naar het ziekenhuis. Door nog onbekende oorzaak botste twee auto’s op elkaar. De politie heeft de zaak in onderzoek en een berger komt ter plaatse voor één van der voertuigen.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Westeinde Moordrecht (1) Ongeval Westeinde Moordrecht (2) Ongeval Westeinde Moordrecht (3) Ongeval Westeinde Moordrecht (4) Ongeval Westeinde Moordrecht (5) Ongeval Westeinde Moordrecht (7) Ongeval Westeinde Moordrecht (8) Ongeval Westeinde Moordrecht (9)

 

Cookievoorkeuren wijzigen