Ongeval Opperduit Lekkerkerk (3)Lekkerkerk, 28 februari 2014

De brandweer, politie en ambulancedienst werden vanavond naar de Opperduit in Lekkerkerk gestuurd voor een ongeval met een personenauto en een vrachtwagen. Er zou sprake zijn van een beknelling maar bij aankomst bleek dit niet het geval.

Een auto, komende uit de richting van Lekkerkerk, reed door nog onbekende oorzaak op de goed verlichte geparkeerde vrachtwagen. De bestuurder kon het voertuig zelfstandig verlaten en de hulp van de brandweer was daarbij niet nodig.

De ambulancedienst heeft de bestuurder gecontroleerd maar deze hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Een berger kwam ter plaatse voor de personenauto. De vrachtwagen kon ook niet zelfstandig meer rijden maar deze wordt waarschijnlijk ter plekke gerepareerd. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Opperduit Lekkerkerk (1) Ongeval Opperduit Lekkerkerk (2) Ongeval Opperduit Lekkerkerk (4) Ongeval Opperduit Lekkerkerk (5) Ongeval Opperduit Lekkerkerk (6) Ongeval Opperduit Lekkerkerk (7) Ongeval Opperduit Lekkerkerk (8) Ongeval Opperduit Lekkerkerk (9) Ongeval Opperduit Lekkerkerk (10)

Cookievoorkeuren wijzigen