Bredeweg HTT (2)

Haastrecht, 26 februari 2014

Rond het middaguur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Bredeweg in Haastrecht. Ter hoogte van het zwembad ”De Loete” waren een fietser en scooter met elkaar in botsing gekomen.

De scooterrijder raakte licht gewond en is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurster van de fiets raakte niet gewond en is later opgehaald door een bekende. Omdat na verhoor van betrokkenen en getuige het verhaal niet duidelijk was wat er nou precies is gebeurd werd de VOA ter plaatse gevraagd. Zij hebben ter plaatse onderzoek verricht. De fiets en scooter zijn afgevoerd naar het politiebureau en daar zal de VOA verder onderzoek gaan doen. Vast staat dat beide tweewielers op de Bredeweg in dezelfde richting reden. Rond 14:00 was alles weer opgeruimd

Foto’s: Marco van Bemmel

Bredeweg HTT (1) Bredeweg HTT (3) Bredeweg HTT (4) Bredeweg HTT (5) Bredeweg HTT (6) Bredeweg HTT (7) Bredeweg HTT (8) Bredeweg HTT (9) Bredeweg HTT (10) Bredeweg HTT (11)

Cookievoorkeuren wijzigen