Paralleweg Zuid NAY (1)

Nieuwerkerk aan den IJssel, 26 februari 2014

Op woensdagochtend is er een scooter onderuit gegaan op de Parallelweg Zuid in Nieuwerkerk a/d IJssel. De tweewieler kwam vanuit de richting Moordrecht, kwam bij het passeren van een vrachtwagen in de berm terecht, schoof over het wegdek en kwam aan de andere kant van de weg terecht.

De bestuurder is enige tijd in de ambulance behandeld waarna deze vertrok naar een ziekenhuis. Het is echter onduidelijk of de passerende vrachtwagen van invloed is geweest op de valpartij. De politie zal hier verder onderzoek naar doen. Ook heeft zij de scooter meegenomen naar het bureau. De weg was tussen de Tweede Tochtweg en de Verbindingsweg enige tijd afgesloten.

Foto’s: Rob de Jong

Paralleweg Zuid NAY (2) Paralleweg Zuid NAY (3) Paralleweg Zuid NAY (4) Paralleweg Zuid NAY (5) Paralleweg Zuid NAY (6) Paralleweg Zuid NAY (7) Paralleweg Zuid NAY (8)

Cookievoorkeuren wijzigen