Middelbrand Leiderdorp (1)Leiderdorp, 22 februari 2014

De brandweer werd deze middag gealarmeerd voor een brand in een appartement van een seniorenflat aan het Klaprooskamp in Leiderdorp. Ter plaatse bleek er flinke rookontwikkeling vrij te komen en was er sprake van slachtoffers. De brandweer schaalde direct op naar middelbrand.

Totaal bleken vijf personen rook geïnhaleerd te hebben waarvoor meerdere ambulances ter plaatse kwamen. De brandweer heeft de personen uit hun appartementen gehaald. Totaal zijn er zo’n elf woningen ontruimd. De brand, welke in een magnetron begonnen was, had de brandweer al snel onder controle.

Hoe lang het duurt voordat de mensen weer terug naar hun woningen kunnen is onbekend.

Foto’s: Toon van der Poel & Koen Jongen – District16

Middelbrand Leiderdorp Middelbrand Leiderdorp (2) Middelbrand Leiderdorp (3)Middelbrand Leiderdorp (7) Middelbrand Leiderdorp Middelbrand Leiderdorp (1) Middelbrand Leiderdorp (2) Middelbrand Leiderdorp (3) Middelbrand Leiderdorp (4) Middelbrand Leiderdorp (5) Middelbrand Leiderdorp (6)

Cookievoorkeuren wijzigen