Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (12)Reeuwijk, 22 februari 2014

De brandweer van Reeuwijk mocht vandaag vol trots haar nieuwe aanwinst tonen aan het publiek. Na 20 jaar trouwe dienst werd de huidige brandweer boot ingeruild voor een nieuwe en die laatste, die werd vandaag officieel te water gelaten.


Genodigden konden verzamelen op kazerne Reeuwijk waarna de stoet naar de overkant van het water ging waar de splinternieuwe boot op de aanhanger klaar lag. Na een korte speech en enkele bedankjes kon het feest echt beginnen. De korpscoördinator had de eer om traditiegetrouw een fles champagne tegen de boot aan te gooien waarna deze officieel was bekroond tot nieuw boot van brandweer Reeuwijk. Nadat de boot te water was gelaten, werd nog even laten zien hoe deze werkte en vooral hoe snel deze wel niet is.

Na de demonstratie kon iedereen weer naar de kazerne waar een hapje en een drankje klaar stonden.

Foto’s: Rens de Haan
Video: Rob de Jong

Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (1) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (2) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (3) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (4) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (5) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (6) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (7) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (8) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (9) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (10) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (11) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (13) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (14) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (15) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (16) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (17) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (18) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (19) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (20) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (21) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (22) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (23) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (24) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (25) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (26) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (27) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (28) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (29) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (30) Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (31)Brandweer doopt nieuwe boot Reeuwijk (32)

Cookievoorkeuren wijzigen