Woningbrand Groene Ree (1)Bodegraven, 22 februari 2014

Op de Groene Ree is door vandalen zaterdagmorgen even na 5.40 uur een container in de brand gestoken. De brandweer werd in eerste instantie gemeld voor een brand in een woning. Ter plaatse bleek het dus om een container te gaan.

De brand had grote gevolgen kunnen hebben. Want de container stond onder een afdak van een boven gelegen appartementen. Deze bewoners moesten dan ook het huis uit door de vele rookontwikkeling. Een van de bewoners kreeg zijn voordeur niet open en heeft uiteindelijk de ruit uit de deur geslagen om een veilig heenkomen te zoeken.

Foto’s & Tekst: Digitale Bodegraafse Krant

Woningbrand Groene Ree Woningbrand Groene Ree (2) Woningbrand Groene Ree (3) Woningbrand Groene Ree (4) Woningbrand Groene Ree (5)

Cookievoorkeuren wijzigen