aDSC_0157

Nieuwerkerk aan den IJssel, 20 februari 2014

Na een korte periode van relatieve rust was het vanavond weer eens raak op het inmiddels beruchte stukje A20 ter hoogte van Nieuwerkerk aan den IJssel. Op het deel  waar de snelweg van drie- naar twee rijstroken over gaat, waren drie voertuigen betrokken bij een aanrijding.

Alle voertuigen kwamen uiteindelijk op het verdrijvingsvlak van de rijbaan tot stilstand, naast de linker geleiderail. Één van de betrokken bestuurders is door de ter plaatse gekomen (nieuwe) ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Twee van de auto’s zijn uiteindelijk door een berger afgevoerd, de derde automobilist kon zelf verder rijden. De gebruikelijke file in de avondspits duurde door dit incident  langer dan normaal.

Foto’s: Sylvia van Straalen

aCSC_0201 DSC_0179 DSC_0125 DCSC_0199

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen