Leiden, 19 februari 2014

Vanavond omstreeks half acht werd er weer gedemonstreerd tegen het verblijf van Benno L. in Leiden. Ondanks een samenscholingsverbod kwamen er toch tientallen mensen op de verblijfplaats af. Meerdere politie eenheden waaronder de ME stond klaar om de demonstranten in toom te houden

De politie ging met de demonstranten een gesprekje aan. Sommige werden weggestuurd, en sommige bleven staan. Na een uur vond de politie het genoeg en is er een linie gevormd om de demonstranten weg te dwingen. Bij veel mensen ging dit zonder slag of stoot, maar een enkele demonstrant wou de weg niet verlaten. Nadat de linie iedereen van de Apollolaan had verwijderd, bleef het de rest van de avond rustig.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen