Noordwijkerhout, 18 februari 2014

In Noordwijkerhout is vanavond een ernstig ongeval gebeurd tussen een voetganger en een scooter. Een daarvan raakte dusdanig gewond dat er 2 ambulances werden opgeroepen. Even later vloog ook de traumahelikopter uit Amsterdam in.

Een slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter deed een zogenaamde Rendez Vous met de ambulance. Dit betekend dat de ambulance en traumahelikopter 1 plek uitkiezen, om vervolgens daar samen te komen om een trauma arts mee te laten rijden naar het ziekenhuis. Dit gebeurde bij de ambulancepost langs de Van Berckelweg – N444 in Noordwijk. De trauma arts is de ambulance in gegaan, waarna de ambulance met spoed zijn weg kon vervolgen naar het ziekenhuis. De traumahelikopter steeg vervolgens op om naar het ziekenhuis te gaan om de trauma arts op te halen.

In verband met de grote afstand tussen incident en Rendez Vous is er door de fotograaf gekozen om door te rijden naar de Rendez Vous. Hierdoor geen foto’s van het ongeval. Excuses hiervoor.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen