Explosie Erasmusstraat Haastrecht (2)Haastrecht, 16 februari 2014

Een hevige klap, zo omschreven de meeste buurtbewoners de explosie die plaats vond in het transformatorhuisje aan de Erasmusstraat in Haastrecht. De brandweer rukte uit met een tankautospuit, een autoladder en een officier van dienst.

Ter plaatse bleek er rook uit het huisje te komen maar de brandweer besloot alleen de omgeving veilig te stellen maar niet naar binnen te gaan tot Joulz ter plaatse zou komen. Wel is continu met een warmtebeeldcamera de situatie in de gaten gehouden.

Toen Joulz eenmaal ter plaatse was, bleek dat er na de explosie verder geen brand was ontstaan. Wel was duidelijk te zien waar de stroom er uit geklapt was.

Een noodragegraat is ter plaatse en gaat er voor zorgen dat uiterlijk 14:00 uur iedereen weer stroom heeft.

Foto’s: Rens de Haan

Explosie Erasmusstraat Haastrecht (1) Explosie Erasmusstraat Haastrecht (3) Explosie Erasmusstraat Haastrecht (4) Explosie Erasmusstraat Haastrecht (5) Explosie Erasmusstraat Haastrecht (6) Explosie Erasmusstraat Haastrecht (7) Explosie Erasmusstraat Haastrecht (8) Explosie Erasmusstraat Haastrecht (9) Explosie Erasmusstraat Haastrecht (10) Explosie Erasmusstraat Haastrecht (11) Explosie Erasmusstraat Haastrecht (12) Explosie Erasmusstraat Haastrecht (13)

 

Cookievoorkeuren wijzigen