Middelbrand Elzenhof Bodegraven (10)Bodegraven, 15 februari 2014

De brandweer van Bodegraven en Alphen aan den Rijn werden vanavond gealarmeerd voor een woningbrand aan de Elzenhof in Bodegraven. Eenmaal ter plaatse stond de woning vol rook en in combinatie met de wat afgelegen plek besloot de bevelvoerder voor de zekerheid op te schalen naar middelbrand.

Hierop kwamen een tweede tankautospuit van Bodegraven en de Officier van Dienst uit Gouda ter plaatse. De brandweer heeft een onderzoek in gesteld en gebruikte daarbij onder andere de warmtebeeldcamera. Na een half uur kon de brandweer niets anders concluderen als dat er geen brand was en dat de rook in de woning is veroorzaakt door de open haart waarbij de rook niet goed is afgevoerd. De woning zal wel goed geventileerd moeten worden maar de brandweer kon retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

Middelbrand Elzenhof Bodegraven (1) Middelbrand Elzenhof Bodegraven (2) Middelbrand Elzenhof Bodegraven (3) Middelbrand Elzenhof Bodegraven (4) Middelbrand Elzenhof Bodegraven (5) Middelbrand Elzenhof Bodegraven (6) Middelbrand Elzenhof Bodegraven (7) Middelbrand Elzenhof Bodegraven (8) Middelbrand Elzenhof Bodegraven (9) Middelbrand Elzenhof Bodegraven (11) Middelbrand Elzenhof Bodegraven (12) Middelbrand Elzenhof Bodegraven (13) Middelbrand Elzenhof Bodegraven (14)

Cookievoorkeuren wijzigen