Groen van Prinsterersingel GDA (1)

Gouda, 14 februari 2014

Ambulance en politie werden op vrijdagochtend opgeroepen voor een ongeval aan de Groen van Prinsterersingel in Gouda. Ter hoogte van het Omlooppad was een ongeluk gebeurd tussen een bakfiets met een kind erin en een brommer.

De bestuurder van de fiets raakte hierbij gewond en moest door de ambulance worden meegenomen. Het kind, en nog een ander kind die erbij was, bleven ongedeerd. De brommerrijder had een lichte wond aan de knie. De brommer kon ook niet meer gestart worden en zal, net zoals de fiets, later opgehaald moeten worden. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Groen van Prinsterersingel GDA (2) Groen van Prinsterersingel GDA (3) Groen van Prinsterersingel GDA (4) Groen van Prinsterersingel GDA (5) Groen van Prinsterersingel GDA (6) Groen van Prinsterersingel GDA (7)

Cookievoorkeuren wijzigen