GDA  (4) [112HM]

Gouda, 14 februari 2014

Op valentijnsdag even na 17:00 werd brandweer Haastrecht zonder spoed opgeroepen voor een ongeval materieel op de Goejanverwelledijk in Gouda. Ook de politie reed die kant op.

Bij het plaatsen van een metalen grondpot (een deel van een tijdelijk verkeersbord) bleek een elektriciteitskabel te zijn geraakt. Hierbij kwam er rook uit de grond waarna de werklui de hulpdiensten inschakelde. De brandweer zette bij het ter plaatse komen een ruime afzetting maar kon verder weinig doen. Er werd gewacht tot Joulz ter plaatse kwam. Deze heeft het overgenomen en zal het probleem verder oplossen. Bij ons is niet bekend of er huishoudens zonder stroom zaten. De lantaarnpalen deden het in ieder geval wel.

Foto’s: Marco van Bemmel

GDA  (1) [112HM] GDA  (2) [112HM] GDA  (6) [112HM] GDA  (7) [112HM] GDA  (11) [112HM] GDA  (12) [112HM]

Cookievoorkeuren wijzigen