Ongeval Middelburgseweg Boskoop (6)Boskoop, 10 februari 2014

De hulpdiensten werden aan het begin van de avond gealarmeerd voor een ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop. Ter plaatse bleken twee scooters in botsing te zijn gekomen met een auto.

Een automobilist, wonend aan de Middelburgseweg, sloeg af naar haar woning maar zag door nog onbekende oorzaak twee tegemoetkomende scooters over het hoofd. De eerste scooterrijder botste frontaal op de auto waarna de bestuurder in het water belandde. De tweede scooterrijder wist de voorkant van de auto te ontwijken maar schampte langs de auto (Laatste foto). De tweede scooterrijder wist zijn apparaat op de weg te houden.

Samen met de bestuurder van de auto heeft de scooterbestuurder zijn maat uit de sloot geholpen waarna deze is afgevoerd door de ambulance. De VOA kwam ter plaatse voor technisch onderzoek waarbij zij onder andere remmen testen deden. De scooters zijn afgevoerd door de politie voor verder onderzoek. Het voertuig is bij de woning van de bestuurder gestald waarna de echtgenoot van de vrouw zelf vervoer zal regelen.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Middelburgseweg Boskoop (1) Ongeval Middelburgseweg Boskoop (2) Ongeval Middelburgseweg Boskoop (3) Ongeval Middelburgseweg Boskoop (4) Ongeval Middelburgseweg Boskoop (5) Ongeval Middelburgseweg Boskoop (7) Ongeval Middelburgseweg Boskoop (8) Ongeval Middelburgseweg Boskoop (9) Ongeval Middelburgseweg Boskoop (10) Ongeval Middelburgseweg Boskoop (11) Ongeval Middelburgseweg Boskoop (12) Ongeval Middelburgseweg Boskoop (13) Ongeval Middelburgseweg Boskoop (14)

Cookievoorkeuren wijzigen