Beste bezoeker van 112HM.nl

Het zal u de afgelopen dagen niet zijn ontgaan, 112HM.nl wel te bezoeken en dan weer niet. Zo schommelde de website elke keer op het randje en viel het te veel van het randje af. Na twee dagen volop zoeken zijn we er mogelijk achter wat de storing betreft. Het nieuwe design wat we sinds een paar maanden hebben zou de fout veroorzaken. Nu was toevallig ter sprake om het oude design weer terug te nemen op verzoek van velen. In combinatie met de storingen werd de keus snel gemaakt. Het oude maar vertrouwde 112HM.nl is terug!

Het kan zijn dat de komende tijd nog even gewisseld wordt tussen thema’s op de website maar uiteindelijk is de bedoeling dat de 112HM pagina zoals u hem jaren gewend was, weer blijvend zal zijn.

Excuus voor de ongemakken de afgelopen dagen.

Tip: Mocht u de huidige pagina ineens te klein vinden, door middel van de “control” knop en de scroll op de muis tegelijkertijd te gebruiken kunt u de pagina zo groot en zo klein maken als dat u zelf wilt.

112HM Team

Cookievoorkeuren wijzigen