Hoge Gouwe GDA (1)

Gouda, 10 februari 2014

Rond 6 uur ’s ochtends is er in de gracht tussen de Hoge en Lage Gouwe in Gouda een persoon aangetroffen in het water. Hierop werden direct de hulpdiensten ingeschakeld.

Duikers van de brandweer waren snel ter plaatse en konden al gauw het slachtoffer op het droge krijgen. Aan de kade is hij enige tijd gereanimeerd waarna hij met spoed per ambulance naar het ziekenhuis werd overgebracht. Helaas mocht alle hulp niet meer baten en is de persoon overleden. De politie heeft een onderzoek ingesteld over hoe het slachtoffer in het water terecht is gekomen.

Het slachtoffer betrof hier een 36 jarige man en op basis van getuige verklaringen en camera beelden heeft de politie een misdrijf uitgesloten.

Foto’s: Rens de Haan, Stefan Vermin & Rob de Jong

Hoge Gouwe GDA (2) Hoge Gouwe GDA (3) Hoge Gouwe GDA (4) Hoge Gouwe GDA (5) Hoge Gouwe GDA (6) Hoge Gouwe GDA (7) Hoge Gouwe GDA (8) Hoge Gouwe GDA (9) Hoge Gouwe GDA (10) Hoge Gouwe GDA (11) Hoge Gouwe GDA (12) Hoge Gouwe GDA (13) Hoge Gouwe GDA (14) Hoge Gouwe GDA (15) Hoge Gouwe GDA (16) Hoge Gouwe GDA (17) Hoge Gouwe GDA (18) Hoge Gouwe GDA (19) Hoge Gouwe GDA (20) Hoge Gouwe GDA (21)

Cookievoorkeuren wijzigen