Goudseweg BDN (1)

Bodegraven, 10 februari 2014

De politie en ambulancedienst werden omstreeks ̩̩n uur deze middag gealarmeerd voor een ongeval op de Goudseweg РN459 in Bodegraven. Niet lang daarna werd ook de Reeuwijkse brandweer gealarmeerd omdat ̩̩n van de voertuigen in brand zou staan.

Een bestelbus met een hoogwerker aanhanger kwam vanuit de Oud Bodegraafseweg en ging rechtsaf richting Reeuwijk. Het getrokken gevaarte kwam echter daarbij op een rand uit en stuiterde daardoor door naar de andere weghelft waardoor uiteindelijk een frontale aanrijding plaatsvond met een tegenligger. Er zou rook zijn waargenomen waarop de brandweer werd opgeroepen, maar er bleek geen sprake van brand. De bestuurder van de personenauto werd nagekeken door de ambulancebroeders, maar men kon al snel constateren dat de man niet mee hoefde naar het ziekenhuis. Een berger heeft de auto meegenomen, de aanhanger werd in de berm rechtop gezet en zou later worden opgehaald. De bestelbus kon op eigen kracht verder. Na het ongeval werd de N459 tussen de aansluiting met de A12/Reeuwijk en de N11/Bodegraven hermetisch afgesloten.

Foto’s: Rob de Jong

Goudseweg BDN (2) Goudseweg BDN (3) Goudseweg BDN (4) Goudseweg BDN (5) Goudseweg BDN (6) Goudseweg BDN (7) Goudseweg BDN (8) Goudseweg BDN (9) Goudseweg BDN (10) Goudseweg BDN (11)

Cookievoorkeuren wijzigen