aaaaDSC_0741

Moordrecht, 8 februari 2014

Hulpdiensten in de regio werden in de loop van de avond massaal opgeroepen voor een incident aan de Zwanendreef in Moordrecht. Ter plaatse bleek het om een steekpartij te gaan waarbij de dader gevlucht is.

Meerdere ambulances en politie-eenheden zijn direct ter plaatse gekomen. Het betreft vermoedelijk een incident tussen diverse leden van een familie.  Twee leden van het gezin, een man en een vrouw, zijn neergestoken door een ander gezinslid. Bij de heftige worsteling die daarbij ontstond heeft één van de slachtoffers de dader door de glazen ruit van de voordeur geduwd  en is er ook een baksteen ter verdediging gebruikt.  Na tussenkomst van een buurtbewoner die toevallig zijn hond uitliet heeft de dader in verwarde toestand en met verwondingen de woning verlaten en is op de vlucht geslagen. De twee neergestoken slachtoffers zijn beide met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd, over hun toestand is op dit moment nog niets bekend.  Op alle in- en uitgangswegen rondom Moordrecht heeft de politie controles uitgevoerd. De technische recherche heeft inmiddels onderzoek uitgevoerd in en om de woning. Volgens de laatste berichten is de dader op dit moment nog niet opgepakt. Zijn identiteit is bekend bij de politie.

Foto’s : Sylvia van Straalen


aaaDSC_0733 aaaDSC_0752 aaaDSC_0759

 

Cookievoorkeuren wijzigen