baronie-apn 003

Alphen aan den Rijn, 5 februari 2014

De brandweer van Alphen aan den Rijn werd vanmorgen opgeroepen voor een woningbrand in het in aanbouw zijnde winkelcentrum “De Baronie”. De brandweer kwam met spoed ter plaatse.

Van bewoonde woningen is nog geen sprake, deze zijn allemaal nog in aanbouw. Het Fitnesscentrum waar op het moment van de melding druk werd gesport moest door de aanwezige personen worden verlaten. Tijd voor het pakken van de persoonlijke spullen was er nog wel, echter stonden de meeste personen op de sportschoenen in het zonnetje te wachten. De brandweer kon geen brand vinden op de gemelde locatie, ook niet op andere locaties  in de Baronie. Daarop ging men dan ook weer retour en de sporters konden vervolgens weer naar binnen.

Foto’s Edwin Kasteleijns

baronie-apn 006

baronie-apn 008

baronie-apn 011

baronie-apn 013

baronie-apn 014

baronie-apn 015

Cookievoorkeuren wijzigen