Ongeval IJsselmeerlaan LDN (1)

Leiden, 4 februari 2014

De brandweer werd deze middag gealarmeerd ter assistentie van derden bij de Haagsche Schouwbrug in Leiden. Hier zou een scootmobiel te water zijn geraakt en de brandweer werd verzocht deze weer op het droge te krijgen.

Eenmaal ter plaatse lag er inderdaad een scootmobiel. De vrouw, die bestuurster bleek van het apparaat, had kennelijk niet door dat de lichten van de brug al enige tijd knipperden. Toen de brug eenmaal omhoog ging kon zij nog net op tijd naar de goede kant van de brug komen. De scootmobiel moest ze hierbij laten staan en die raakte dan ook te water. De bestuurster raakte niet gewond maar heeft wel een ernstig beschadigd voertuig over gehouden aan het hele tafereel.

Foto’s: Toon van der Poel Ongeval IJsselmeerlaan LDN (2) Ongeval IJsselmeerlaan LDN (3) Ongeval IJsselmeerlaan LDN (4) Ongeval IJsselmeerlaan LDN (5) Ongeval IJsselmeerlaan LDN (6) Ongeval IJsselmeerlaan LDN (7)

Cookievoorkeuren wijzigen