Schoorsteenbrand Tussenlanen Bergambacht (5)Bergambacht, 3 februari 2014

De brandweer werd vanavond gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Tussenlanen in Bergambacht. Ter plaatse is de brandweer binnen in de woning de schoorsteen gaan afsluiten en het vuur in de open haard gedoofd.

De autoladder is ingezet om van bovenaf de schoorsteen leeg te kunnen maken. Binnen een half uur was deze klus geklaard waarna men retour kon. Het inpakken moest iets sneller als normaal want de volgende melding stond al weer klaar, een OMS melding bij de Westerweeren. Daar bleek het gelukkig loos alarm..

Foto’s: Rens de Haan

Schoorsteenbrand Tussenlanen Bergambacht (11) Schoorsteenbrand Tussenlanen Bergambacht (10) Schoorsteenbrand Tussenlanen Bergambacht (9) Schoorsteenbrand Tussenlanen Bergambacht (8) Schoorsteenbrand Tussenlanen Bergambacht (7) Schoorsteenbrand Tussenlanen Bergambacht (6) Schoorsteenbrand Tussenlanen Bergambacht (4) Schoorsteenbrand Tussenlanen Bergambacht (3) Schoorsteenbrand Tussenlanen Bergambacht (2) Schoorsteenbrand Tussenlanen Bergambacht (1)

 

Cookievoorkeuren wijzigen