Voertuig te water Reeuwijk (4)Reeuwijk, 3 februari 2014

Even een gezellige bijeenkomst in Reeuwijk. Dat was althans de bedoeling, de bijeenkomst liep alleen even iets uit. Een medewerker van een bedrijf vergiste zich in de inrit, reed achteruit en kwam boven de sloot te hangen. Hij kwam er achter dat hij niet zelfstandig meer weg kon waarna de politie en een berger werden gealarmeerd.

Binnen enkele minuten hadden zich een tiental collega’s op de plek van het incident verzameld. Hoewel de getroffen bestuurder helemaal niet zo blij was met zijn ongelukje vermaakte de collega’s zich prima. Stuk voor stuk zette men dan ook de onfortuinlijke auto op de foto en de voorpagina van het personeelsblad was bekend.

De berger kon dit klusje al snel klaren waarna de bestuurder zijn weg kon vervolgen.

Foto’s: Rens de Haan

Voertuig te water Reeuwijk (1) Voertuig te water Reeuwijk (2) Voertuig te water Reeuwijk (3) Voertuig te water Reeuwijk (5) Voertuig te water Reeuwijk (6) Voertuig te water Reeuwijk (7)

Cookievoorkeuren wijzigen