Grote brand Geestweg Roelofarendsveen (2)Roelofarendsveen, 2 februari 2014

De brandweer werd vanavond gealarmeerd voor een brand in een woning aan de Geestweg in Roelofarendsveen. Vrijwel direct schaalde de meldkamer op basis van de meldingen op naar middelbrand. Toen de brandweer eenmaal ter plaatse kwam, betrof het een uitslaande brand in een loods achter het woonhuis.

De brandweer schaalde uiteindelijk al snel op naar grote brand waarna meer eenheden ter plaatse kwamen.

Meer info volgt.

Foto’s: Marco Carels & Toon van der Poel

Grote brand Geestweg Roelofarendsveen (1) Grote brand Geestweg Roelofarendsveen (3) Grote brand Geestweg Roelofarendsveen (4) Grote brand Geestweg Roelofarendsveen (5)Brand RLN (1) Brand RLN (2) Brand RLN (3) Brand RLN (4) Brand RLN (5) Brand RLN (6) Brand RLN (7) Brand RLN (8) Brand RLN (9) Brand RLN (10)

 

Cookievoorkeuren wijzigen